PPBF


Data Science & Analytics

Kunstmatige Intelligentie

StockAdvisor is een financieel platform dat financiële informatie levert over beursgenoteerde bedrijven, inclusief fundamenteel onderzoek, portfolio analyse, technische analyses, forecasting algoritmes en waarderingsgrondslagen. StockAdvisor levert financiële content en adviezen aan investeerders, financiële instellingen, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. De achterliggende algoritmes, software, databases en kunstmatige intelligentie worden door PPBF verzorgd.




Data Mining

Reportfinder is de grootste data-base voor jaar-rekeningen ter wereld.
Het bedrijf heeft van meer dan 10.000 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd de jaarrekeningen verzameld hetgeen resulteert in een database van meer dan 100.000 jaarrekeningen. De achterliggende algoritmes, software, databases en kunstmatige intelligentie worden door PPBF verzorgd, specifiek ontwikkeld is de 'report-scraper' welke gebruikt wordt voor het automatisch verzamelen van de jaarrekeningen.




Financiële Modellen

The Digital Analyst is een youtube kanaal dat analyse-tutorials van beursgenoteerde bedrijven geeft. Voor de opzet van haar video content maakt The Digital Analyst gebruikt van de financiële modellen van PPBF.